Vloeren leggen

Laat uw vloer leggen door Blom tegelzetter Breda. U bent dan verzekerd van een uitstekend resultaat. Blom weet als geen ander dat vloeren leggen een uiterst precies werk is. Voordat wij uw vloer leggen, overleggen we uitgebreid met u over alle mogelijkheden. Allerlei keuzes bepalen het resultaat.

Van trendy tot klassiek

In een modern interieur is bijvoorbeeld eenvoud van belang. Met een vloer leggen met tegels in een groot formaat bereikt u de daarbij passende strakke indeling. Met keramiek parket ontstaan weer heel andere mogelijkheden. Dit zijn tegels die in formaat, kleur en patroon op hout lijken. Keramiek parket biedt een uitgebreide keuze in kleur en sfeer; van landelijk eiken tot de industriële look van steigerhout. Of bent u op zoek naar de klassieke wit/zwart geblokte vloer, of een patroon met Portugese Castelo cementtegels? We helpen u met het patroonontwerp.

Keramische stenen of natuursteen

Ook kunnen we u adviseren over vloeren leggen met keramische stenen of juist met natuursteen. Natuursteen wordt in steengroeves handmatig of machinaal gekapt en daarna tot tegels verwerkt. Het heeft unieke patronen en kleuren. De imperfectie geeft natuursteen karakter. Hoewel keramiek ook een natuurproduct is, is de productie veel meer te sturen en daarmee ook de vorm en kleur. Onderhoudsgemak is ook een afweging in de keuze voor natuursteen of keramiek.

Alle vakkennis in huis

We weten alles over gekalibreerde tegels, vlakheid en hardheid, gepolijst of gezoet, en de ruimtelijke werking van het formaat van de tegels of het nu 10 x 10 cm of juist 60 x 60 cm. Bij het vloeren leggen horen ook keuzes zoals voegkleuren. Wij hebben stalen zodat we samen met u de juiste kleur vinden.Wij verlijmen uw vloer met een hoogwaardige elastische poederlijm, die uiteraard geschikt is voor vloerverwarming. Vul vrijblijvend het contact formulier in. Binnen een dag nemen we contact met u op. Bellen kan natuurlijk ook.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 06-26 750 710.