Toilet betegelen en meer

Uw toilet betegelen, Blom tegelzetter Breda draait zijn handen er niet voor om. Ook compleet vernieuwen doen wij voor u. Werkzaamheden die hierbij komen kijken zijn sloopwerkzaamheden, het aanleggen van een nieuw plafond inclusief stucwerk, aanbrengen van nieuwe verlichting en het sanitair ophangen.

U hoeft nergens naar om te kijken

Alle werkzaamheden voor het toilet tegelen kan Blom tegelzetter specialist Breda voor u regelen, zodat u zelf nergens naar om hoeft te kijken. Volledige service staat bij ons hoog in het vaandel. Voor onze vakmensen is alles mogelijk en zij letten op alle details. Zeker in de relatief kleine ruimte van het toilet is het tegelen een precieze klus. Kleur, formaat van de tegels, al dan niet een patroon, de vloertegels ook op de wanden gebruiken, alles draagt bij aan de ruimtelijke ervaring. Uiteraard begint het professioneel toilet betegelen of renoveren met het gladmaken van de wanden en vloer. Zodat iedere tegel keurig vlak kan worden gezet. Is er stucwerk nodig voordat we uw toilet betegelen? Ook dat nemen de vakmensen van Blom tegelzetter specialist Breda voor hun rekening.

Renovatie ook uit te besteden

Ook uw toilet renovatie pakken we met dezelfde zorg aan. Wilt u uw toilet renovatie van plan tot uitvoering uitbesteden? Dat kan bij Blom tegelzetter specialist Breda. U krijgt één van onze medewerkers als aanspreekpunt, die alles rondom uw toilet organiseert. Stukadoor, loodgieter, kitter en andere vakspecialisten regelen wij voor u in één moeite.

We realiseren al uw wensen. Vul vrijblijvend het offerteformulier in, binnen een dag nemen we contact op. Bellen kan natuurlijk ook.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 06-26 750 710.