Referenties

Dat wij kwaliteit leveren durven wij niet alleen hard op te zeggen maar kunnen het ook laten zien. Bekijk onze referenties maar eens op marktplaats. Daar zijn wij heel trots op en laten er hier graag een aantal zien:

Andre van Elswijk:
“Prima werk afgeleverd door Ivo. Het gaat echt om totaalonderhoud, dus ook de basis voor het tegelen wordt verzorgd, zoals stuckwerk op de ruwe ondergrond en een cement vloer op lewisplaten. Je kunt de hele klus met een goed gevoel aan Ivo overlaten. Hij komt zijn afspraken na. Hoog afwerkingsniveau!”

Johan:
“Na alle hierboven geplaatste beoordelingen wordt het eentonig! Ivo staat voor kwaliteit ! zelfs als het betekent dat hij een klus niet aanneemt ivm verkeerde tegels. Zulke vak-principes kan ik waarderen. Ook denkt Ivo met je mee over de klus en geeft goed advies en ideen. Uiteindelijk is er VAKWERK geleverd door een prettig team. Ivo en zijn mannen kan ik altijd aanraden.”

Martine en Edwin:
“Ivo heeft onze vloeren in keuken en hal schitterend gelegd.
Hij heeft ons daarbij hele goede adviezen gegeven.
Vakmanschap, flexibiliteit, en uitstekende service. Deze woorden typeren het werk van Ivo.
Ivo bedankt!”

Helen en Ruud:
“Onze badkamer was dringend aan vernieuwing toe. Toen Ivo langskwam voor het aanbieden van het tegelwerk bleek al snel dat we er niet zouden komen met alleen  “een nieuw tegeltje”. Ivo heeft duidelijk advies gegeven dat alles gestript en nieuw gestuct moest worden, dan tegelen en afkitten. Ivo heeft gezorgd voor een eerste klas stuccer, prachtig tegelwerk en een professionele kitter. (Ja, ook kitten is een VAK !!!).
Ivo bedankt, voor je adviezen, bemiddeling en vakwerk.
Wij genieten elke dag opnieuw van een geweldige badkamer.”

Lees meer referenties op marktplaats

 

 

 

 

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 06-26 750 710.