Professioneel kitten

Blom tegelzetter specialist Breda is synoniem voor professioneel kitten. In Breda en omgeving kunnen veel klanten van Blom dat bevestigen. Professioneel kitten wordt vaak ondergewaardeerd. Bij Blom tegelzetter specialist Breda vinden we professioneel kitten de kroon op het tegelzetten.

Kieren, naden en voegen afgedicht

Kit wordt gebruikt voor het afdichten van kieren, naden en voegen. Professioneel kitten voorkomt lekkages en zorgt dat verbindingen en randen schoon blijven. Afdichtkit en lijmkit kunnen uit verschillende grondstoffen bestaan. Daardoor heeft iedere kit specifieke eigenschappen, zoals hechting op uiteenlopende ondergronden, kracht, levensduur, al dan niet geschikt zijn voor buiten, en is wel of niet over te schilderen. De eigenschappen bepalen het gebruik, de kwaliteit en de prijs.

Duurzaam gebruik

Met professioneel kitten door Blom tegelzetter specialist Breda weet u dat uw keuken of sanitair met de juiste kit wordt gekit. Professioneel kitten verduurzaamt het gebruik van uw keuken, vloer, wanden en sanitair. Bijvoorbeeld: veel klanten kiezen voor een inloopdouche. Daar zit uiteraard een drain in. Blom tegelzetter  Breda gebruikt voor het professioneel kitten een hoogwaardige kit. Kortom, zonder professioneel kitten is uw keuken, toilet, vloer of wand niet af!

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en offerte. Bellen kan natuurlijk ook.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 06-26 750 710.