Natuursteen vloer leggen

Natuursteen vloer leggen is een vak apart of het nu Belgische hardsteen, travertin, marmer, leisteen of Chinees hardsteen is. Voor Blom tegelzetter specialist Breda is geen klus in natuursteen vloer leggen in Breda en omgeving te klein of te groot.

Natuursteen gaat lang mee

Kiezen voor een natuursteen vloer leggen is kiezen voor een vloer die lang meegaat. Natuursteen is uniek. Het wordt in groeves uitgehakt en met de hand of machinaal tot tegels verwerkt. Doordat het een 100 procent natuurmateriaal is, zijn de kleuren en patronen uniek. Ieder type natuursteen heeft een eigen karakter en gebruiksbelasting. Marmer bijvoorbeeld heeft een klassieke uitstraling en een hoge gebruiksbelasting. Graniet is met zijn gespikkelde en gelijkmatige structuur robuust in sfeer en gebruiksbelasting. Kleisteen en leisteen hebben een donkergroene of bruine tot donkergrijze kleur of zijn zelfs helemaal zwart. Het uiterlijk kan verschillen van zeer onregelmatig tot regelmatig. Beide hebben een normale gebruiksbelasting.

Bijpassend gereedschap en hoogwaardig materiaal

Zoals het winnen van natuursteen deskundigheid vraagt, zo vraagt ook een natuursteen vloer leggen vakkennis. De vakmensen van Blom tegelzetter specialist Breda beschikken over die vakkennis. Elk materiaal vereist een eigen behandeling en bijpassend gereedschap. Blom tegelzetter specialist Breda heeft de juiste materialen voor handen kan daarom iedere natuursteen vloer voor u leggen.
Blom tegelzetter specialist in Breda werkt overwegend met hoogwaardige elastische poederlijm. Deze zorgt voor een goede hechting die tegen veel invloeden bestand is en zelfs geschikt is voor vloerverwarming.

Wij komen graag naar uw specifieke situatie kijken. We maken met u een plan voor het beste resultaat, zodat u jarenlang van uw vloer zult genieten.

 

 

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 06-26 750 710.