Cementtegels leggen

Cementtegels leggen biedt een keur aan mogelijkheden voor uw huis. Blom tegelzetter specialist Breda staat u vakkundig terzijde. U kunt kiezen uit een uitgebreid assortiment cementtegels met een veelheid aan patronen en kleuren. Cementtegels leggen is van oudsher een Portugese stijl. Wie kent niet de prachtige tegelwanden en -vloeren met schitterende patronen door het cementtegels leggen in ingewikkelde of juist rustige mozaïeken.

De beste materialen

Een goede cementtegel is compact, waterdicht en zeer duurzaam. Er wordt tijdens het productieproces alleen gebruik gemaakt van de beste natuurlijke materialen als echt marmer, kiezelpoeder en organische pigmenten. Deze materialen worden vervolgens onder hoge druk machinaal samengeperst. De verschillende patronen worden gevormd door in een handgemaakte koperen mal de verschillende kleuren stuk voor stuk handmatig in te brengen. De tegels worden per stuk en geheel met de hand gemaakt. Het is een zeer zorgvuldig en ambachtelijk proces, dat alleen door zeer goed opgeleide vakmensen uitgevoerd kan worden. De uiteindelijke kwaliteit van de tegel wordt bepaald door de maker ervan. Cementtegels zijn opgebouwd uit twee verschillende lagen, u ziet deze wanneer u de tegel van de zijkant bekijkt.

Uitgebreid advies over legpatronen

Zo’n ambachtelijk productieproces vraagt om eenzelfde niveau van vakkennis voor het leggen van cementtegels. Bij Blom tegelzetter specialist in Breda hebben we alle knowhow en ervaring voor cementtegels leggen in huis. Blom tegelzetter-specialist uit Breda adviseert u over kleur, legpatronen en legmethodes. Altijd naar uw wensen voor het cementtegels leggen in de sfeer die bij u past.

Neem vrijblijvend contact met ons op of vul het offerteformulier in. Bellen kan natuurlijk ook.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 06-26 750 710.