Badkamer betegelen

Uw badkamer betegelen of uw badkamer renovatie is bij Blom tegelzetter specialist in Breda in goede handen. We zijn al jaren gespecialiseerd in het badkamer betegelen en in badkamer renovatie, zowel in nieuwbouw, afbouw en bedrijfsprojecten. Voor onze vakmensen is alles mogelijk.

Details maken het verschil

Alleen met de juiste kennis is het mogelijk om een badkamer goed te betegelen. Gedurende het hele proces zijn het de details die het verschil maken. We overleggen met u over de mogelijkheden van keramiek of juist natuursteen, de werking van de kleuren en het formaat van de tegels. Wilt u een patroon dat mooi rond het sanitair loopt of alle tegels in één kleur? Lopen de vloertegels door op de wand? Wilt u grote of juist fijne voegen en welke kleur voeg wilt u?

Blom tegelzetter specialist Breda start met het uitmeten, zodat we de badkamer betegelen met het mooiste resultaat, zonder smalle strookjes in de hoeken. We zorgen dat de muren goed vlak zijn. Is dit niet het geval, dan zullen we deze eerst vlakmaken en van professioneel stucwerk voorzien.

Renovatie met dezelfde zorg

Ook uw badkamer renovatie pakken we met dezelfde precisie en zorg aan. Wilt u uw badkamer van plan tot uitvoering uitbesteden? Dat kan bij Blom tegelzetter specialist Breda. U krijgt één van onze medewerkers als aanspreekpunt, die alles rondom uw badkamer organiseert. Stukadoor, loodgieter, kitter en andere vakspecialisten regelen wij voor u in één moeite.

We realiseren al uw wensen, zodat u jarenlang plezier heeft van uw badkamer, die specialist Blom tegelzetter Breda voor u heeft gemaakt. Vul vrijblijvend het offerteformulier in, binnen een dag nemen we contact op. Bellen kan natuurlijk ook.

 

 

Offerte aanvragen

Neem contact met ons op via het contactformulier of bel 06-26 750 710.